firma Ruville - co sądzicie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rafiramzes
    Classic
    • 2011
    • 9

Ja kiedyś widziałem babkę co w podobny sposób wiozła drzewko w Nissanie Xtraill
  • rafjan
    Classic
    • 2010
    • 31

Witam mam pytanie co do części rozrządu.

wiem że na rynku są części oryginalne jak i te robione przez inne firmy np INA, SKF itp.

mam możliwość kupienia oczywiście na allegro zestawu z pompą wody firmy Ruville . nie znam tej firmy i nie wiem czy warto .(450,- razem z pompą) .
    za oryginał bez pompy wody życzą sobie (340,-).

Dzięki za wszelaką pomoc.

pozdr
    RAFJAN :-)

Komentarz

• vaz
      Elegance
      • 2010
      • 799
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Ruville nie jest producentem tylko dystrybutorem części innych firm (INA,Litens,SKF)pod własną marką. Można kupować
      Antyfotoradar Valentine1
      Harry II Classic+Sirio ML145

Komentarz

• Dareckif
        Drive
        • 2008
        • 93

Kupilem taki zestaw w intercars zapakowany w ladne pudelko, po otwarciu okazalo sie ze wszystkie rolki sa firmy INA a pasek i pompa jeszcze innej firmy nie pamietam juz jakiej. Moj mechanik powiedzial ze zestaw ok.

Komentarz

• elemenateur
          Elegance
          • 2007
          • 803

bez obaw montuj tematy rozrządowe z firmy Ruville , to pakowacz i zarówno elementy rozrządu jak i łożyska ma naprawdę na poziomie. W opakowaniach ruvilla znajdziesz często właśnie inę, litensa ntn, koyo, skf, FAG . Niedawno kolega nawet w opakowaniu ruville dostał pompę skfu

Ostrożniejszy byłbym przy zakupie zawieszeniówki tej marki i przegubów ale uważam że też źle z tymi tematami tam nie jest.

Komentarz

Pracuję...